AMPA serveis

La comissió de festes

Des de sempre la nostra ha estat una tasca de col·laboració en l’organització de les festes de final del primer trimestre i la de final de curs.  Nosaltres ens encarreguem de decorar una part del pati, fer alguna rifa, portar el bar, organitzar el sorteig d’un llibre per curs i, a més, preparem alguna sorpresa per compartir entre tots.

Des de fa uns anys organitzem una festa al matí, el mateix dia de la festa d’hivern de l’escola i de fi de curs. Són les “nostres festes”. Portem inflables, fem tallers,…  La veritat és que estem molt contents amb l’acceptació que ens demostreu a cada nova edició.

A més fa uns anys hem incorporat la festa de la primavera.  Es tracta d’una jornada esportiva que acaba amb un dinar a l’escola.  L’escola participa amb la banda de timbals.

Aquestes activitats requereixen de més mares i pares i és fàcil sumar-se.  Són moments en què hi ha feina per tots i és molt agraït veure com els nostres fills s’ho passen d’allò més bé fent activitats.

ampaaa

 

Colegio_19dic2-157 bis

IMG-20151223-WA0014

 

 

 

 

 

 

Venda de xandalls i bates

Ens encarreguem de tots els temes referents a l’equipació escolar.  Tots els dijous de ¾ de 5 a ¼ de 6 ens podeu trobar a l’edifici de Primària per adquirir una bata, el xandall o el polo de l’escola.

Conferències

Un parell de cops a l’any ens agrada poder organitzar una xerrada per posar en comú les nostres preocupacions. Ens agradaria que ens féssiu arribar els vostres suggeriments sobre temes a tractar, interessos,….

Activitats extraescolars

Cada any fem un seguit de propostes i mirem quina és l’acollida per part dels pares.  Acceptem propostes i mirem d’estudiar la possibilitat de fer-les viables.  Estem oberts a estudiar tot allò que ens dieu.

Casal d’estiu