L’equip docent de l’escola

Al Pilar som un grup de professors/es força estable que creiem fermament en el fet que, per davant de tot, som educadors.

Som conscients de la importància que tenen els models per als nostres nens/nes i del paper que el nostre exemple té en ells a l’hora d’il·lusionar i educar-los, així com per aconseguir que vegin la importància de l’esforç per assolir un rendiment satisfactori.

Un dels fets que ens caracteritza és l’exigència en el nostre propi treball i la nostra preocupació per estar sempre actualitzats professionalment. En aquest sentit, fem cursos de formació específics cada un de nosaltres, i cada any fem un curs de formació tot el claustre per tal de mantenir la mateixa línia des d’infantil i fins a tancar la secundària. Paral·lelament, mantenim una actitud de recerca, intercanvi i contrast de tot allò que contribueixi a enriquir la nostra qualitat docent, tant a nivell intern, com amb altres escoles que formen part de la Fundació Tr@ms. El treball i les reunions que fem setmanalment de cicles i/o etapes ens ajuden a assegurar una tasca coordinada i interdisciplinar pel millor tractament dels grups i la diversitat.