L’equip docent de l’escola

Al Pilar som un grup de professors/es força estable que creiem fermament en el fet que, per davant de tot, som educadors.

Som conscients de la importància que tenen els models per als nostres nens/nes i del paper que el nostre exemple té en ells a l’hora d’il·lusionar i educar-los, així com per aconseguir que vegin la importància de l’esforç per assolir un rendiment satisfactori.

Un dels fets que ens caracteritza és l’exigència en el nostre propi treball i la nostra preocupació per estar sempre actualitzats professionalment. En aquest sentit, fem cursos de formació específics cada un de nosaltres, i cada any fem un curs de formació tot el claustre per tal de mantenir la mateixa línia des d’infantil i fins a tancar la secundària. Paral·lelament, mantenim una actitud de recerca, intercanvi i contrast de tot allò que contribueixi a enriquir la nostra qualitat docent, tant a nivell intern, com amb altres escoles que formen part de la Fundació Tr@ms. El treball i les reunions que fem setmanalment de cicles i/o etapes ens ajuden a assegurar una tasca coordinada i interdisciplinar pel millor tractament dels grups i la diversitat.

 

EQUIP DOCENT

EDUCACIÓ INFANTIL
I3 Laura Buscarons
I4 Jenni Bosch i Raquel Piñeiro
I5 Núria Cerrato
Especialistes Carme  Moreno i Sònia Oliver

 

EDUCACIÓ PRIMÀRIA
1r P Assumpció Xarrié
2n P Cristina Manubens
3r P Sònia Sánchez
4t P Mercè Ferrer
5è P Marcos Núñez
6è P Roser Montañola
Especialistes Carme Moreno, Sònia Oliver, Anna Muñoz, Juan Antonio Miranda, Albert Menal, Carles Subías.

 

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA
1r ESO Eli Baratau
2n ESO Eva Santín
3r ESO Òscar Mascaró
4t ESO Xavi García
Especialistes

Roser Montañola, Carles Subías, Anna Latorre, Marta Álvarez, Josep Jiménez, Irene Garrido