Jornades culturals

Bola de drac ha estat el fil conductor de totes les feines i tallers que hem treballat aquest setmana els alumnes de quart. Us deixem una mostra d’algunes:

  • Ens visiten a l’escola, la Fundació Pere Closa, per explicar-nos un parell de contes romaní. En Sebastian i en Manuel, amb la força del seu art, ens han transportat al món de les històries. En aquest cas de les històries “rom”, què ens han fet recordar, que som tots iguals, en la diferència.
  • La tarda de la gimcana ha estat trepidant. L’estona de cada taller era molt breu i s’havia d’aprofitar per no perdre temps. Hem anat del room escape, a la sessió de teatre, i d’aquesta a les partides del memory. També hem fet les boles del drac, com no podia ser menys.
  • Dins d’aquestes jornades també hi ha lloc per començar a preparar el ball pel festival de fi de curs. Els professors de música i educació física ens ajuden aquest any a organitzar el ball final i decidim nosaltres quins seran els passos, quins moviments, com pujarem a l’escenari i en quin ordre. Serà un gran colofó per l’any de Bola de Drac.
  • Molt entretinguda la sessió de cinema, aquesta pel·lícula no l’havia vist!

No cal dir que han estat dies intensos, divertits i amb activitats i sortides molt interesants.

Cliqueu a les paraules seleccionades per veure les fotos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>