Descobrint l’Espluga de Francolí…

 

Aquí estem de nou estrenant el segon trimestre amb una sortida molt interessant.

A coneixement del medi estem treballant el tema del pas del temps i estem tant emocionats amb la Prehistòria que ens hem escapat a veure la Cova de la Font Major de l’Espluga de Francolí.

Si voleu saber més coses de la cova podeu visitar la seva web clicant a la imatge…

 

Per veure’ns gaudint la visita cliqueu a la imatge…

 

6è A 🙂

 

6è B 🙂

 

Després vam visitar Especialitats Cobo…

És una empresa dedicada a l’artesania i a l’alimentació concretament centrada en l’elaboració de galetes i dolços artesans com els Carquinyolis, els Marilyn’s, els Cubans,entre d’altres.

L’empresa va ésser fundada l’any 1955 per Joan Cobo Coma el qual treballava l’obrador d’una Pastisseria de Lleida i tenia ganes de crear el seu propi negoci. Primerament, el negoci estava en mans del fundador i de la seva esposa Maria. Actualment, la fàbrica, compta amb la continuïtat dels tres fills de Joan Cobo Coma i un dels seus néts.

Cliqueu a la imatge i podreu gaudir de la seva bonica web…

 

Va estar genial ja que vam tindre un guia de luxe el señor Joan Cobo que amb la seva gran experiencia en el món d’aquests boníssims dolços ens va ensenyar la seva fàbrica i vam descobrir un munt de curiositats… ho voleu veure? doncs cliqueu a la següent fotografia.

Volem agrair el temps i la simpatia de tot l’equip d’Especialitats Cobo perquè ens van tractar com a reis i reines.

Moltes gràcies de tot cor!

 

Cicle Superior (sisè)

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>