Sortida “Els noms de les classes de 5è”

vilaseca-gaudi-jpg

El passat divendres, 25 de novembre els nens i nenes de 5è vam fer una sortida relacionada amb els noms de les nostres classes.

5èA és la Classe Salvador Vilaseca i 5èB la Classe Antoni Gaudí.

Els dies anteriors a la sortida cada classe va buscar informació sobre el seu nom i va pensar i buscar activitats que podríem fer el dia de la sortida que tinguessin relació amb cada personatge.

Quan ja ho teníem clar, els nens i nenes de 5è ens vam trobar tots a l’aula de 5èA i vam intercanviar la feina feta per tal de que tots coneguéssim qui són Antoni Gaudí i Salvador Vilaseca.

El dia de la sortida va donar per molt:

Vam sortir de l’escola a les 9:00 i la primera visita va ser anar a l’Institut Salvador Vilaseca. Vam entrar-hi i vam veure el seu magnífic claustre. A més, la Montserrat XXXX, directora de l’institut ens va venir  rebre i ens va ensenyar una aula i la biblioteca.

Després vam parar a esmorzar al Pallol i en acabar vam anar al Museu Salvador Vilaseca. Allí vam treballar, per grups, el dossier de la Prehistòria i en marxar vam veure l’exposició sobre Eduard Toda.

De camí al Parc de Sant Jordi vam parar a veure l’estàtua de Gaudí adolescent que hi ha al carrer Amargura i la casa natal d’Antoni Gaudí.

Vam dinar al Parc Sant Jordi i vam poder jugar una estona i abans de marxar, com que ens havíem portat bastant bé, els mestres ens van proposar fer una Mannequin Challenge com a premi. va ser genial! Si la voleu veure, cliqueu aquí!

Si voleu veure les fotografies de la sortida, cliqueu AQUÏ

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>