Benvolgudes famílies,

Aquest any ens espera un curs de reptes, emocions i aventures. Ens caldrà molta adaptabilitat per fer front a les situacions que vagin sorgint. Junts amb esforç, confiança i molta responsabilitat  ho aconseguirem!!!!! Tot anirà bé.

L’equip de l’escola Margalló us esperem amb molta il·lusió.

Un comiat diferent! Curs 19/20

Benvolgudes famílies,

Aquest curs ha estat un curs diferent i inesperat.

Aprofitem aquest comunicat per acomiadar-nos de tots vosaltres, donant-vos les GRÀCIES per estar al nostre costat. Ens ha tocat viure una situació molt difícil, inesperada i incerta. Volem agrair-vos el vostre ajut i esforç envers aquesta situació doncs ens ha estat més fàcil i possible. També volem donar les gràcies, als infants des dels més petits als més grans ja que són el veritables herois i heroïnes, que han sapigut portar aquesta situació de confinament i que estem ben segurs que s’emporten un veritable aprenentatge.

Volem manifestar el nostre sentiment d’orgull i pertinença a tota la comunitat educativa del Margalló per afrontar aquestes adversitats inesperades i tan difícils. Hem intentat estar junts i sentir-nos pròxims tot i estar separats per una pantalla. Òbviament, la millor manera d’estar junts, no és aquesta, sinó a l’escola, l’entorn natural on tots junts aprenem i gaudim. Amb tot aquest confinament, desitgem que no hagueu perdut les ganes de viure, treballar, estimar i somriure.

Agraeixo a tot l’equip docent per adaptar-se, també, a aquesta nova situació; agrair l’esforç, la capacitat d’aprenentatge, de reinventar-se, descobrint el teletreball,…Treballar virtualment ha estat tot un repte. Gràcies companys i companyes.

M’agradaria fer una menció especial a dues grans professionals i sobretot persones que han sigut pilars de l’escola, la Gloria Vazquez i l’Elena Palacín que, després de tants anys dedicats amb entrega i cor a la docència i a l’escola Margalló, han arribat el final d’una etapa
plena d’esforç, treball, emprenedoria, motivació… i s’acomiaden per emprendre un nou camí. En aquest moment es barregen sentiments contradictoris tristesa, felicitat, estima… deixeu petjada del vostre tarannà, del vostre saber fer, deixeu tota una “vida”. Ha estat un enorme
plaer compartir aquests anys amb vosaltres. Durant tots els anys de dedicació, les hem vist de tots els colors i com sempre amb esforç, constància i treball en equip, les hem anat superant. Donar-vos les gràcies per aquests anys d’experiència, per haver compartit amb
tots nosaltres aprenentatges, pels consells… Personalment gràcies perquè amb cada una de vosaltres he pogut compartir la part personal i professional, heu sigut claus i unes grans TUTORES. Que tingueu molta sort en aquest nou camí! No és un ADÉU, sinó un fins després perquè l’escola us espera per acomiadar-vos com us mereixeu!!!!

Sembla que, de mica en mica, tot anirà tornant a la normalitat. Tenim la mirada en el curs vinent. Estem esperant les instruccions oficials del Departament d’Educació per iniciar un nou curs amb molta il·lusió. Informar-vos que dissenyarem un pla d’obertura i un pla de contingència per fer front a possibles casos en els quals ens puguem trobar. De cara al setembre encara no han sortit instruccions oficials, en el moment que les tinguem i organitzem, us ho farem saber.

Desitjar-vos que passeu un bon estiu, i fem front a la situació que ens ha tocat viure amb responsabilitat individual i esperem retrobar-nos al setembre amb molta il·lusió i afrontar la “nova normalitat” de la millor manera possible.

Gràcies per la vostra comprensió, responsabilitat, treball, paciència! GRÀCIES PER SER-HI I PER ESTAR-HI!!!

Una abraçada,

Gemma Duch
Directora de l’escola Margalló

UN MARGALLÓ DE CONTES

Un Margalló de Contes sorgeix de la iniciativa dels mestres des del confinament d’explicar contes als nens de l’escola.
Us deixem aquí tots els contes… A veure si esbrineu qui els explica?

Continuarà…

Activitats d’estiu 2020

+INFO o clic a la imatge.

Ja tenim l’estiu a tocar i l’equip de Fundesplai està preparant uns Casals engrescadors, emocionants, segurs i que permetran l’inici d’una nova etapa relacional i de preparació per a una nova realitat.

Els infants i joves han de poder retrobar-se amb els companys/es, amb tranquil·litat, rebaixant les angoixes i les pors del contacte amb els altres i han de recuperar el gaudir de fer coses junts, de passar-ho bé cantant i creant un mural col·lectiu, redescobrint la natura a la ciutat i a l’entorn proper.

Els infants i joves, igual que els adults, perceben el context d’incertesa i excepcionalitat que vivim aquests dies. Es senten més vulnerables i més fràgils i les experiències educatives que visquin seran claus per gestionar millor aquestes emocions, per generar nusos i vincles i refermar la necessitat d’altres.

 

BAREM – PROVISIONAL CURS 2020-21

Benvolgudes famílies,

S’ha publicat la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional de la preinscripció escolar.

En aquest enllaç trobareu el llistat del barem del nostre centre, amb protecció de dades:

BAREM – PROVISIONAL CURS 2020-21

També adjuntem l’enllaç que us pot facilitar la consulta de la vostra preinscripció directament:

http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/obligatoris/consulta-resultats/

Convocatòria per a demanar beca de menjador 20-21

Benvolgudes famílies,

Ha sortit la convocatòria per a demanar beca de menjador escolar pel curs 2020-21.
Per la situació que vivim de confinament i mesures sanitàries, la tramitació dels ajuts pel proper curs, serà telemàtica, a través de la pàgina WEB del Consell Comarcal del Baix Llobregat (www.elbaixllobregat.cat).
El termini de presentació de sol•licituds serà del 4 al 17 de juny del 2020.
Si alguna família té dificultats per fer-la, que es posi en contacte amb l’escola mitjançant el correu electrònic (a8037930@xtec.cat) i passarem el cas a serveis socials que s’encarregaran de fer aquest tràmit.
IMPORTANT
A l’omplir la beca us demana l’identificador de l’alumne/a (IDALU), el trobareu als butlletins de qualificacions, al costat del nom i cognoms.

Us enviem adjunt la informació
– Bases de la convocatòria d’ajuts individuals de menjador 2020-2021.  
– Document FAQS amb els terminis i la documentació que s’ha d’aportar.
– I el següent link https://www.elbaixllobregat.cat/educacio/ajuts_menjador_escolar on pots sol·licitar aquest ajut.

Salutacions
Direcció

La biblioteca torna a obrir les seves portes!

 

Us comuniquem que hem restablert el servei de préstec. Som conscients de que molts dels vostres alumnes poden necessitar llibres tant de coneixements com de lectura i per aquesta raó us volem demanar si podeu fer arribar aquest correu els vostres alumnes i les seves famílies.

 

La biblioteca està oberta per a recollida de préstecs de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 17 a 20 h.

Es poden demanar llibres per:

 

☎TELÈFON  936 369 697    

? WHATSAPP 610 560 978  

? CORREU ELECTRÒNIC: bustiapeticioprestecs.biblioteca@castelldefels.org

 

·        CONSULTA DOCUMENTS DISPONIBLES  A LA BIBLIOTECA AL  CATÀLEG ALADÍ   https://bibliotecavirtual.diba.cat/

·        CONTACTA AMB NOSALTRES I ET FEM RECOMANACIONS.

·        PREPAREM LOTS DE DOCUMENTS INFANTILS CONSIDERANT DIFERENTS EDATS.

 

 

En el cas dels infants hem preparat lots amb recomanacions per 0-3, 3-6, 6-9 i 9-12 anys.

 

Per a la recollida cal entrar amb mascareta, rentar-se les mans amb gel prèviament i respectar l’aforament i les distàncies de seguretat.

 

Moltes gràcies.