TREBALLEM L’ APARELL DIGESTIU

Els nens i nenes de 4t estan estudiant l’alimentació i un aspecte important és conèixer l’aparell encarregat de la digestió. Volen aprendre bé els diferents òrgans que el formen i per això han realitzat aquestes maquetes amb plastilina. Aprenem jugant!

Cuina solar a 5è

Divendres 11 de gener, els nens i nenes de cinquè vam gaudir del taller de “cuina solar”. Al taller vàrem aprendre els beneficis d’utilitzar fons d’energia renovables, així com maneres d’estalviar aigua i llum a les nostres cases.

Per acabar, vam tastar unes pizzes cuinades amb energia solar.

Els experiments a 1r!

Som la classe dels experiments i aquests són alguns dels nostres descobriments!

  1. Hem descobert que quan posem un llapis dintre de l’aigua sembla que s’hagi trencat. Però són els rajos de llum els qui ho provoquen.

  

Llegeix més»

Unim psicomotricitat i música al pati!

Existeix una relació molt estreta entre la música i la psicomotricitat, ja que l’educació musical no pot desenvolupar-se sense el cos, alhora que la psicomotricitat també s’ajuda de la música per complir amb els seus objectius.

A més la música és més enriquidora si l’adaptem a la formació integral dels infants i n’aprofitem el seu gran valor educatiu.

Creieu que hi ha millor manera de fer-ho que a l’aire  lliure, aprofitant l’entorn privilegiat de la nostra escola?

Llegim amb gossos!

 

Els mags i ballarins de segon vam rebre la visita d’uns amics molts especials!

Vam poder viure l’experiència de poder llegir amb gossos i descobrir tot el que aquests animals ens poden aportar! Ens ho vam passar genial, tot llegint amb ells, acariciant-los, pentinant-los i aprenent com els hem de cuidar per fer-los feliços.

Llegeix més»

Temps de Nadal

El Nadal és una època ideal per fer activitats que contribueixen a enfortir els lligams afectius: anar a buscar al tió de Nadal, gaudir de la natura,compartir dinars amb els altres, jugar junts, visitar als patges reials…
I al Margalló ens hem preparat amb molta il·lusió… Llegeix més»

Els nens i nenes de quart preparen el Nadal

Els nens i nenes de la classe dels Víkings i dels Esportistes han tingut la gran sort aquesta setmana de poder realitzar un taller de Nadal amb la mare del Fede, un nen de quart. Les visites de les famílies a l’aula sempre són benvingudes, els nens ho passen genial i les mestres també.