Història

L’Escola Margalló és una escola amb el bagatge de la seva història ( des de 1981 ), la maduresa del seu present i amb una permanent il·lusió en el seu futur. 

És una escola basada en la reflexió i el diàleg que avança sense pressa però sense pausa. 

Durant aquest temps hem realitzat una tasca educativa molt important de la qual hem adquirit una gran experiència. Tot i això, fa tres cursos ens vam plantejar canviar aspectes relacionats amb la línia pedagògica. Vam arribar a la conclusió que, amb la pedagogia tradicional, no li treiem tot el fruït que volíem aconseguir. El nostre alumnat ha canviat, com la nostra societat, i ens hem d’adaptar a aquesta nova realitat.Cada cop més sentim la necessitat d’apropar-nos més als infants, d’acollir-los, de cuidar-los, de fer-los realment els protagonistes del seu aprenentatge. 

L’escola Margalló és un centre d’educació infantil i primària situat a Castelldefels. Tocant la muntanya és un centre arrelat a la ciutat. L’edifici de l’escola va ser construït l’any 1985. D’ençà hem crescut i hem vist créixer a generacions de nens i nenes feliços. Per les nostres aules han passat molts infants i hem gaudit veient com des de ben petits seguien el seu camí.
Aquí podreu gaudir d’una galeria de fotos en la que ben segur alguns s’identificaran. Ja són molts anys junts. Us convidem a fer un repàs de la nostra història. Gauidiu-ne!