PARTICIPACIÓ DE L’ALUMNAT DE BATXILLERAT EN LA JORNADA SOBRE CÈL·LULES MARE UNISTEMDAY 2017

El passat divendres 17 de març els alumnes de Batxillerat van assistir a la Facultat de Medicina de la UAB a les jornades UNISTEMDAY 2017. Aquesta és una jornada anual per a estudiants d’ensenyament secundari. La intenció és estimular l’interès dels joves, o fer-los descobrir una vocació per la ciència i la investigació científica, a partir de temes i problemes en el context de la investigació amb cèl·lules mare. A través de conferències, debats, presentació de pel·lícules i activitats recreatives, els joves poden descobrir la recerca tenint en compte no només el contingut i els mètodes científics sinó també el fet que la investigació és divertida i fomenta les relacions personals i socials.

L’any 2017 s’ha caracteritzat per la participació de 7 països europeus (Dinamarca, Alemanya, Hongria, Itàlia, Sèrbia, Suïssa i Espanya) amb un total de 75 universitats participants i instituts d’investigació europeus, connectant 27.000 estudiants aquest dia.

L’actualitat en medicina regenerativa, com crear òrgans artificials, les tècniques de bioimpressió i la reprogramació de cèl·lules adultes IPSC han estat alguns dels temes tractats. Hi han col·laborat la UAB i l’Institut de Neurociències, especialistes en neuroplasticitat i regeneració cel·lular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>