L’ARBRE DELS DESITJOS PER AL 2021

Benvolgudes famílies i alumnes,

Esperem que les vacances de Nadal us hagin anat molt bé i que els Reis us hagin portat molts regals a tots, especialment salut i felicitat!

Anem preparant-nos per a la tornada a l’escola, però abans us volíem ensenyar un projecte que vam fer al centre abans de marxar de vacances: l’ARBRE DELS DESITJOS. Un arbre on, tots (alumnes, docents, personal PAS,…) hem anat escrivint desitjos per al 2021. N’hi ha hagut de tot tipus, però a destacar per trobar-los més sovint, els que feien referència a la salut, a que tot tornés a ser com abans, a que s’acabi el coronavirus… Així que esperem que es compleixin i aquest 2021 estigui ple de salut i millori el de 2020. Aquí us deixem unes fotografies perquè pugueu veure com va quedar de maco l’arbre!

Des d’aquí, donar les gràcies a les professores de visual i plàstica per haver fet realitat aquest projecte donant estructura a l’arbre.

Fins d’aquí uns dies!

Direcció

1 comentari

  1. Minnie

    Nosaltres desitgem salut. 💕
    Bonica representació d optimisme per un 2020 dur.

    Bon any 2021 a tot l equip del torrent 💋

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>