BECA ERASMUS+

Acabem de conèixer una molt bona notícia! El nostre institut ha obtingut, per segon any consecutiu, una beca Erasmus+ KA1 per a la mobilitat del professorat. Aquest cop s’havia presentat un projecte per millorar l’ensenyament dels departaments STEM (Ciències, Tecnologia, Matemàtiques, i Anglès). Es pretén així que el professorat es formi a l’estranger sobre aplicació de noves metodologies. També es realitzaran, al llarg dels dos anys que dura el projecte, dues visites a un centre educatiu de secundària a Alemanya. Aquest centre aplica l’ensenyament integrat de les àrees STEM, i per tant es podrà comprovar l’aplicació in situ d’aquesta metodologia a l’aula i compartir experiències amb col·legues europeus.

Recordem que l’any passat ja es va visitar un centre a Dinamarca, on a part de compartir experiències, es van fer contactes per futures col·laboracions.

Continuem, doncs, amb el procés d’internacionalització del nostre centre!

Autora: Tere Pardo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>