ALUMNA DE L’INSTITUT TORRENT DELS ALOUS GUANYA UN DELS PREMIS MIQUEL CRUSAFONT

L’alumna Lídia Bernardino de 1r ESO ha quedat en segona posició ens els premis Miquel Crusafont en la seva desena edició, que organitza el Museu de Paleontologia de Sabadell. S’havien presentat, de diferents instituts de la comarca, gairebé nouranta relats en català sobre la temàtica dels fòssils.

Un any més els alumnes de 1r ESO han participat en aquest concurs d’històries fòssils on calia elaborar un conte. Aquesta tasca forma part d’un projecte transversal organitzat pels departaments de català i ciències.

A l’acte han assitit els guardonats, els familiars i el jurat d’aquests premis. També hi era present la directora del nostre institut. Ha estat una entrega senzilla i amb poc públic per tal de complir amb la normativa COVID. Els tres finalistes han recollit els regals que els han donat i han llegit les seves històries al públic allà present.

Des d’aquí donar la més sincera enhorabona a la Lídia per aquest merescut premi!

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>