Esmorzar saludable després de córrer 1411 km per l’esquiada
05/05/23
Ahir, la classe del 2A4 va fer l’esmorzar saludable que havien guanyat com a premi després de ser la classe que va fer més quilòmetres de manera saludable dins del repte Correm cap a l’esquiada?. Exactament, van ser 390,44 km… Llegeix més»
Una crep del 3A2
04/05/23L’Eva i la Lorena, del 3A2, ens ensenyen com elaborar fàcilment una crep. Bon profit!
Xerrada de l’Olga Ferrés
03/05/23
Aquest dimarts, hem tingut una convidada d’excepció a l’aula del CFGS de Gestió d’Allotjaments Turístics: l’Olga Ferrés, directora de producte del Club de Natura i Turisme Actiu del Patronat de Turisme… Llegeix més»
Dia Internacional contra l’Assetjament Escolar
02/05/23Avui, 2 de maig, se celebra el Dia Internacional contra l’Assetjament Escolar. Per aquest motiu, des de la Comissió de Convivència del nostre centre s’ha proposat als tutors dels diferents cursos una petita activitat per treballar amb els alumnes durant les sessions de tutoria… Llegeix més»
Timbre musical (programació 30)
02/05/23Aquesta setmana, el timbre dels canvis d’hora, el programen el Departament d’Orientació i la Comissió de Convivència del nostre institut. Temàticament, es relaciona amb el fet que aquest dimarts, 2 de maig, es commemora el Dia Internacional contra l’Assetjament Escolar. L’assetjament afecta milions d’infants i joves… Llegeix més»
LloretSat enlaira el seu satèl·lit
01/05/23Nota de premsa de l’equip LloretSat:
Aquest dissabte, 29 d’abril, es varen fer els enlairaments dels divuit minisatèlits classificats en la competició CanSat 2023 Catalunya. Els enlairaments es varen fer a l’aeroport de Lleida-Alguaire i es varen emprar tres coets. L’esdeveniment… Llegeix més»
La xef Laia
30/04/23La xef que ens proposa el menú de la setmana al restaurant pedagògic és la nostra alumna Laia Navarro. El pròxim menú serà de dimarts a dijous, ja que el divendres se celebra el 1r Concurs de Maridatge del Daiquiri a la nostra escola… Llegeix més»
Inauguració del Castell de Lloret
29/04/23El Castell de Lloret de Mar ha obert les portes aquest divendres convertit en un espai expositiu que ofereix als visitants una experiència immersiva sobre l’emergència climàtica.
A la presentació oficial d’aquesta mateixa setmana hi van assistir la nostra directora, Luisa Peralta; el secretari, Dídac Gómez i la… Llegeix més»
Bookfaces
28/04/23L’alumnat de primer de batxillerat va dur a terme una activitat fotogràfica coneguda com a bookface.
El bookface és l’art de mimetitzar-se en la portada d’un llibre. Amb la finalitat de fomentar la lectura, aquest concepte es va originar l’any 2014 a la New York Public… Llegeix més»
3r d’ESO visita TV3
28/04/23
Els dies 12 i 19 d’abril tots els alumnes de 3r ESO de l’institut Coll i Rodés van anar a visitar les instal·lacions i els estudis de Televisió de Catalunya, a Sant Joan Despí. Televisió de Catalunya engloba… Llegeix més»
XXIII Jornades Gastronòmiques de l’Arròs
28/04/23Dimecres d’aquesta setmana, es van presentar a l’Hotel Rigat Park les XXIII Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Lloret de Mar, que comencen aquest cap de setmana i s’allarguen fins a l’últim cap de setmana del mes de maig.
Enguany, hi participen una vintena de restaurants… Llegeix més»
Festival de Sant Jordi 2023
26/04/23Ahir dilluns, al Teatre de Lloret de Mar, el Coll i Rodés va celebrar el festival de Sant Jordi 2023. Enguany, donat que la diada s’esqueia en diumenge, la commemoració s’ha ajornat un dia.
Gran part del festival va anar a càrrec dels alumnes del 1r… Llegeix més»
Llista de premiats del Sant Jordi 2023
26/04/23El colofó a la commemoració del festival de Sant Jordi 2023 del Coll i Rodés va ser l’entrega de premis als guanyadors de les diferents categories establertes a les bases del XXVIII concurs de Sant Jordi. Els premiats van ser cridats a l’escenari… Llegeix més»
Llenguado a la meunière
24/04/23Aquesta setmana us volem destacar el plat de peix. Es tracta d’un plat dels més coneguts de la gastronomia francesa: llenguado a la meunière, un plat delicat i exquisit fàcil de fer i que té molt bon resultat. La salsa meunière és molt senzilla i dona un sabor exquisit a aquest peix. El procés d’elaboració comença per fregir el llenguado, lleugerament enfarinat en… Llegeix més»
El menú del xef Artur
24/04/23El nostre xef de la setmana és l’alumne Artur Ospina. Comença el menú amb uns aperitius elaborats amb uns ous farcits de verduretes i acompanyats d’una maionesa d’espècies. El segon aperitiu és una bruschetta, un entrant molt típic de la cuina italiana, consistent en una… Llegeix més»
Segueix-nos!