Preinscripció ESO 2020-2021

Benvolgudes famílies,

La preinscripció per al curs 2020-2021, serà del 13 al 22 de maig de 2020.

Per més informació, anar al web de la Preinscripció del curs 2020-2021 a aquí. Durant el període de preinscripció podreu trucar al telèfon del centre (977 87 01 54) o al telèfon mòbil habilitat (717 70 58 96); per una opció o l’altra, l’horari d’informació seran els dies hàbils d’11 a 13 hores i de 17 a 18 hores.

Tenir en compte que alhora d’omplir la preinscripció us demanarà el codi del centre, el nostre és el 43006617.

Per fer la presentació de la sol·licitud de preinscripció es pot realitzar de dues maneres:

1- Telemàticament. Del 13 al 22 de maig de 2020.

Per tal de reduir la presència de les famílies en els centres educatius, es promou l’ús de la sol·licitud en suport informàtic. S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per l’enviament del resguard de la sol·licitud i la documentació necessària, escanejada o fotografiada, mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

El correu electrònic oficial on enviar la documentació és preinscripcio@insjoanamigo.cat, fins al 25 de maig de 2020. El centre us respondrà al correu, com a justificant de la formalització de la sol·licitud de preinscripció.

2- Presencial amb cita prèvia. Del 19 al 22 de maig de 2020.

De manera excepcional, per als casos en què els sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica, es podrà fer de manera presencial només amb cita prèvia. Us podeu descarregar la sol·licitud de preinscripció (només per a casos excepcionals). Per concertar la cita prèvia polseu a aquest enllaç.

Orientacions de com es farà l’atenció presencial:

 • Només pot anar al centre una persona per preinscripció.
 • Cal portar l’equip de protecció individual (guants i mascareta de protecció).
 • Es recomana que cadascú es porti el seu propi bolígraf.
 • Han de portar la documentació per a poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa.
 • No podran entrar al centre les persones vulnerables i menors d’edat; en aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.

Informació a adjuntar amb la sol·licitud de preinscripció (enviada per correu electrònic):

 1. El llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l’alumne o alumna està en situació d’acolliment, la resolució d’acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
 2. El DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor/a o guardador/a de fet) o, si el sol·licitant és estranger, de la targeta de residència on consta el NIE o el passaport. Si es tracta d’estrangers comunitaris, document d’identitat del país d’origen.
 3. El DNI de l’alumne o alumna major de 14 anys o si té DNI tot i ser menor de 14 anys.
 4. Original i fotocòpia dels documents acreditatius dels criteris que s’al·leguin:
  • carnet de família nombrosa o monoparental.
  • carnet discapacitat de pare/mare/germà/alumne.
  • certificat de la renda mínima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>