Nou web del centre

Després de més de mig any d’intens treball, es presenta oficialment i a tot el públic el nou web de l’Institut Joan Amigó i Callau. Aquest nou espai web pretén modernitzar i actualitzar l’anterior plana, amb més seccions i dotar-la de major informació per poder informar a tothom.

 

Hi ha hagut dos tipus de canvis, els visibles (disseny) i els no visibles (funcionament intern). Pel que fa al disseny els principals canvis realitzats han estat els següents:

  • Menú superior per tal d’alliberar espai per a la secció central, per fer la navegació més ràpida i còmoda.
  • Reestructuració de la informació per fer-la molt més entenedora i consultable.
  • Afegir la informació necessària per tothom per tenir la màxima informació i control del dia a dia a l’institut.
  • Tota la informació segueix uns patrons, tant de disseny com de forma; a més la inclusió d’imatges, vídeos i documents adjunts, permet donar una nova forma a la web del nostre centre.
  • Creació d’una agenda per saber totes els esdeveniments que van succeint a l’institut.

Pel que fa al funcionament intern, els canvis han estat els següents:

  • Ús del CMS (Sistema de gestió de continuts) Drupal que gestiona tots els aspectes que pot necessitar una web: instal·lació, gestió i manteniment.
  • Creació de perfils per tal de no centrar l’actualització en una sola persona.

Esperem que gaudiu dels continguts que us tenim preparats i que no us canseu de donar un clic a la nostra web i, sobretot, esperem que us sigui útil aquest renovat mitjà de comunicació que posem en marxa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>