Esquiada 2016

Els alumnes de l’Institut Joan Amigó i Callau, el passat 27 

de gener varen fer la sortida a la Masella.

El viatge cap a la Masella va ser prou entretingut, els alumnes van ficar música durant bona part del viatge. Van fer mitja parada a Pons, on van esmorzar, tot seguit van seguir el viatge fins a l’estació d’esquí La Masella. Just arribar els van donar l’equipació d’esquí i van començar les classes amb els monitors. Havent acabat varen anar a dinar i després van tenir temps lliure per anar a esquiar lliurement o passar el temps al bar. Entre les 18:00 i les 19:00 van anar cap a l’alberg la Bruna, on varen passar les nits. Els alumnes van quedar molt satisfets amb els àpats i les habitacions de l’alberg.

Havent passat la nit varen esmorzar i van tornar cap a les pistes. De 12h a 14h van tenir un altra classe amb monitor, dinar i tot seguit anar lliurement per les pistes. A la tarda van anar a la Molina on varen fer una xocolatada i tot seguit van patinar sobre gel i caminar amb raquetes. Per la nit els alumnes més “futboleros” varen veure el Barça-Athletic a la pantalla gran de l’alberg.

L’últim dia va ser més especial, perquè la majoria de tots els principiants que era el primer cop que esquiaven van aprendre bastant i varen baixar pistes blaves sense caure. La tornada va ser més tranquil·la perquè els alumnes estaven cansats.

Miquel Caixal 3rA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>