English Week a l’Institut Joan Amigó

No hi ha cap dubte que el fet d’aprendre ja fa temps que no es realitza només a les aules. Viure la natura, la gastronomia, visitar monuments o saber la història d’un indret poden ser lliçons molt més efectives que una classe a l’aula. En aquest sentit les sortides que es programen des de cada matèria van dirigides a complementar l’aprenentatge curricular.

Cada vegada hi ha més famílies que opten pels viatges lingüístics en què tots els seus membres poden aprendre la llengua escollida mentre coneixen un nou indret. La importància de la llengua anglesa en les nostres vides és indiscutible. Per aquest motiu, 48 alumnes de 1r i 2n d’ESO de l’INS Joan Amigó es van traslladar a Tossa de Mar per realitzar una estada d’immersió lingüística en llengua anglesa de la mà d’uns joves monitors nadius procedents de diferents punts d’Irlanda. Allí van poder gaudir d’uns dies de natura, sol i anglès, durant la primera English Week que s’ha organitzat des del departament de llengües estrangeres del nostre centre, ubicat a l’Espluga de Francolí.

 

Amb l’objectiu de posar en pràctica els continguts i aprenentatges treballats al llarg del curs i de conèixer una nova cultura, durant aquesta breu estada, l’alumnat va realitzar diferents tipus d’activitats lúdico-esportives com ara caiac, tirolines, dansa i altres projectes, sempre utilitzant l’anglès com a llengua vehicular.

No cal dir que l’experiència ha estat molt positiva i enriquidora tant a nivell personal com acadèmic i que esperem poder tornar a repetir-la en un futur.

Raquel Gelonch, Rita Prats i Laura Martínez
Professores de llengües estrangeres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>