L’Institut Joan Amigó posa a prova la seva cultura anglesa

Professores del Departament de Llengües Estrageres

El passat dijous dia 18 d’octubre, els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO del nostre Institut van assistir a una classe d’anglès molt lúdica i interactiva, on van aprendre molts aspectes interessants de la cultura britànica i de la literatura escrita en llengua anglesa.
El Jon ens va parlar sobre diferents autors com William Shakespeare, Arthur Conan Doyle, Mark Twain i Rudyard Kipling, i al mateix temps vam repassar vocabulari. Fins i tot, hi va haver un concurs en què els alumnes van poder demostrar tot allò que sabien sobre cultura i literatura angleses. La part més divertida va ser quan alguns alumnes van utilitzar el comodí de la trucada quan van prendre part al concurs televisiu “Qui vol ser milionari?”, i van trucar i preguntar a la mare del Jon des d’Anglaterra!
La sessió va ser molt entretinguda i interessant; molts estudiants van ser afortunats i van guanyar premis com un súper “bolígraf d’edició limitada”. Ens agradaria donar les gràcies al Jon i a Burlington Books per l’experiència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>