COMIAT DE CURS 2019 / 2020

Semblava lluny al començar però ja hem acabat el curs. Aquest any el recordarem per moltes coses però bàsicament han estat dues les que més ens han marcat el seu desenvolupament: la riuada i el Coronavirus. La primera va canviar la vida a tot el poble. El riu es va emportar vides humanes i béns materials però va despertar una onada solidària com mai s’havia vist a L’Espluga. La segona ens ha canviat la vida per sempre. Res tornarà a ser com abans, no serà ni millor ni pitjor, serà diferent.
Volem aprofitar per agrair la paciència i tot l’esforç que heu fet les famílies, l’alumnat, el professorat, el PAS, l’AMPA, el Servei de Neteja, l’Ajuntament, el CRP i l’EAP. Sense el vostre suport no hagués estat possible. Esperem que arribin temps millors. No sabem què ens depararà el nou curs, però nosaltres seguirem fil per randa les instruccions que ens enviïn des del Departament d’Educació, i que us farem arribar puntualment. Prudència a l’estiu per poder iniciar el curs tots junts. Bones vacances!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>