Vacunes als nois i noies de 6è

El proper dijous 24 de setembre a les 11 del matí vindran del CAP de Palamós a posar-nos les vacunes als nens i nenes de 6è. Els nois i noies han de portar el carnet de vacunes el dia de la vacunació.

El Departament de Salut administrarà les vacunes següents:

La vacuna contra el papil·lomavirus (VPH); s’administra en      dues dosis i únicament a les noies.

La vacuna contra l’hepatitis A (HA); s’administra en dues dosis.

La vacuna contra la varicel·la (V); s’administra en dues dosis als nois o noies que no hagin passat la malaltia ni hagin rebut la     vacuna. En cas que el vostre fill o filla estigui vacunat amb una dosi se li’n administrarà la segona.

Vacuna antimeningocòccica conjugada tetravalent (vacuna MACWY), en una única dosi als nois i noies, independentment de les dosis administrades de la vacuna contra el meningococ C conjugada (vacuna MC).

S’ha de portar a l’escola l’autorització per posar les vacunes. Us la podeu descarregar, signar i portar a l’escola o enviar-la per mail al b7002569@xtec.cat Teniu temps de portar l’autorització fins el proper dilluns 21 de setembre al matí. Teniu tota la informació aquí

Per a més informació podeu consultar el Canal Salut del Departament de Salut o trucar al telèfon 061 del CatSalut Respon.

Us agraïm per endavant la vostra col·laboració. Informació del Departament de Salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>