Teatre a 3r: Quim embolic melic!

Dimarts 19 de gener al matí, els nens i nenes de 3r veuran l’obra de teatre Quin embolic melic al pavelló de l’escola. Aquesta activitat es troba dins el projecte Sigues tu de Dipsalut de la Diputació de Girona  per treballar la perspectiva de gènere i la coeducació.

La companyia de teatre “La Minúscula” s’encarrega de desenvolupar l’activitat “Quin embolic melic”.

Entre els 6 i els 12 anys és l’etapa on els nens i les nenes desenvolupen plenament la seva identitat de gènere, és quan s’identifiquen amb més claredat comportaments i actituds associades a homes i a dones, incorporen aquestes conductes en la seva manera d’actuar i poden reconèixer possibles situacions de desigualtat entre gèneres.

Entenem per coeducar el procés que pretén desenvolupar de forma plena, les capacitats de les persones amb total independència del seu sexe. A 3r de primària proposem treballar a l’aula la coeducació a través dels contes amb una dinàmica participativa que convida a reflexionar sobre l’autonomia i els estereotips de gènere: les coses no són de nens i de nenes, els homes i les dones han de rebre el mateix tractament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>