XIX Concurs de dibuix de punts de llibre

La biblioteca de Palamós organitza una nova edició del Concurs de dibuix punts de llibre de Sant Jordi.

La proposta d’aquest any són les faules de La Fontaine en el 400 aniversari del naixement de Jean de La Fontaine (1621-2021) a Chateau_Thierry.

Els alumnes de 1r a 6è participen en el concurs de punt de llibre. Hi ha dues categories: 1a categoria de 6 a 8 anys i 2a categoria de 9 a 12 anys.

El mes de març estaran exposats tots els punts de llibre a la biblioteca de Palamós. Del dilluns 1 fins el dissabte 13 de març es podrà votar pels/per les guanyadors/es que sortiran el dia de Sant Jordi.

Aneu a la Biblioteca de Palamós i agafeu els contes amb faules de La Fontaine. Hi ha una selecció de llibres exposats.

Jean de La Fontaine (Château-Thierry, Aisne, 8 de juliol de 1621 – París, 13 d’abril de 1695) va ser un escriptor de faules francès. El 1683 es ​​va convertir en membre de l’Acadèmia Francesa. Les seves rondalles van ser publicades en múltiples edicions il·lustrades. A mitjans el segle XVIII, es va llançar una edició en diversos toms, amb gravats basats en dissenys de Jean-Baptiste Oudry.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>