Sol·licituds menjador escolar curs 2020-2021

Estan obertes les sol·licituds de menjador pel curs 2020-21.

La sol·licitud d’alta al servei de menjador escolar no obligatori (a través de domiciliació bancària o de tiquets) va dirigida a l’alumnat d’infantil i primària que no estava inscrit a aquest servei durant el curs 2019-2020 i vol utilitzar-lo per al curs 2020-2021.

1.Com i quan haig de tramitar l’alta nova?

El tràmit l’heu de fer preferentment de manera telemàtica a través de la seu electrònica del Consell Comarcal del Baix Empordà.

El termini és de l’1 al 20 de juliol de 2020. Si la sol·licitud la feu posterior a aquest termini no us podem garantir l’ús del servei per al primer dia de curs.

2.On puc trobar la sol·licitud per donar-me d’alta telemàticament?

A l’apartat Documentació tramitació serveis – “Menjador escolar” de la pàgina web de l’Àrea d’Ensenyament: https://www.baixemporda.cat/ca/documentacio.html.

3.Què necessito per tramitar l’alta telemàtica?

– Un ordinador o telèfon* intel·ligent (smartphone) amb accés a internet.

– Una identificació digital (IdCAT Mòbil, Cl@ve, DNI electrònic, certificat idCAT, etc.).

– La “Sol·licitud d’alta de menjador escolar no obligatori de domiciliació bancària” o la de “tiquets” en funció de la modalitat de pagament escollida (l’haureu de tenir emplenada i guardada a l’ordinador abans d’iniciar el tràmit a través de  la Seu).

– El “Document de domiciliació SEPA”. NOMÉS en el cas que hàgiu escollit la sol·licitud de domiciliació bancària i el titular del compte sigui diferent al de la persona sol·licitant.

*Si feu el tràmit amb el telèfon mòbil, el sistema us pot requerir que tingueu instal·lada l’aplicació Adobe Acrobat Reader perquè pugueu editar la sol·licitud.

4.Si no tinc cap identificació digital, com la puc obtenir?

L’opció més senzilla i ràpida és l’idCAT Mòbil. Només necessiteu tenir a mà el DNI o NIE, la targeta sanitària i un telèfon mòbil. A través de l’enllaç següent: https://idcatmobil.seu.cat  podreu donar-vos d’alta a l’instant.

5.Ja tinc tot el que és necessari per fer l’alta nova. I ara què?

Accediu a la Seu electrònica del Consell Comarcal del Baix Empordà https://baixemporda.eadministracio.cat i cliqueu a Instància General de l’apartat TRÀMITS DESTACATS

Pel que fa a les renovacions (alumnat que ha fet ús del servei de menjador escolar durant el curs 2019-2020), us informem que les tramitarem directament des del Consell Comarcal. El funcionament de com s’ha de renovar la sol·licitud el trobareu a la pàgina web de l’Àrea d’Ensenyament https://www.baixemporda.cat/ca/renovacio_de_la_sol_licitud_de_transport_i/o_menjador_escolar_del_curs_2020_2021.html

 

1 comentari

  1. DÈNIA

    Bon dia,

    Referent al menjador escolar. Com tenim constància de que la nostra sol·licitud ha estat acceptada? Vaig tramitar la instancia amb el Consell Comarcal i adjuntat la sol·licitud d’alta però no s’han posat en contacte amb mi per cap via. Us enviaran un llistat i el publicareu? Ens hem dirigir directament al Consell?

    Gràcies i salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>