Resultats de l’enquesta del Temps del migdia educatiu

El Consell Comarcal del Baix Empordà forma part de l’Aliança Educació 360, una iniciativa educativa, social i política que promou connectar els aprenentatges que es donen en els diferents temps, espais i recursos de dins i fora dels centres educatius. L’Educació 360 impulsa el treball en xarxa de tots els agents educatius d’un mateix territori, amb l’objectiu de l’equitat i de generar més i millors oportunitats educatives.
Entre els reptes del curs 2020-2021 tenim el de revisar i ampliar els objectius educatius del temps del migdia, el que anomenem el menjador escolar, donat que cal renovar la licitació de les empreses que gestionen aquest servei als centres educatius públics de la nostra comarca.

Per això, des del Consell Comarcal impulsem un procés participatiu per millorar els objectius i les actuacions educatives del servei de menjador. On infants, famílies, docents, entitats i tècnics/ques municipals pugueu dir-hi la vostra, i acordem actuacions que millorin les oportunitats educatives del temps del migdia.

Aquí teniu l’enllaç al vídeo informatiu del resultat de les enquestes de les famílies i l’alumnat de 5è i 6è de primària del Temps migdia educatiu.

https://view.genial.ly/60254ab7c8c7b80d9a5511df/video-presentation-resultats-temps-migdia-educatiu-be

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>