Propostes de llengua a 1r

Les propostes de llengua volen la participació de tot l’alumnat de 1r. Són propostes prou obertes, per tal que cadascú pugui seguir el seu ritme d’aprenentatge i les pugui desenvolupar com necessiti.

Cada ronda de propostes acostuma a durar dues setmanes. Expliquem les propostes a la rotllana i presentem un “cheklist”, la llista que permet als infants planificar-se la feina a fer, gestionar-se el temps i autoavaluar-se. A partir d’aquí, cadascú decideix quina proposta vol fer i com: en grup, en parella o de manera individual.

Les propostes volen practicar i posar en joc les habilitats i competències lingüístiques que els nens i nenes van adquirint. Es posen en pràctica la comprensió lectora, l’expressió escrita i oral. Alhora, també es treballa l’autonomia, la iniciativa personal, les habilitats socials, l’aprendre a aprendre. Les propostes són de llengua i per tant, poden ser en català o en castellà.

A continuació podeu veure una mostra de les primeres dues rondes de propostes de llengua.

      

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>