Premis Sambori del Baix Empordà

Dijous 8 d’abril es va entregar a la Biblioteca de Palamós el premi Sambori en l’edició 2021 a la nostra alumna Yasmin Moya Rodrigues, de 5è de primària.

Ha resultat premiada pel seu treball “La Baba i la seva neta”.Clicant l’enllaç ho podreu llegir

El Premi Sambori té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres de totes les terres de parla catalana i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i els valors pedagògics de cada centre.

La Fundació Sambori organitza aquest concurs des del 1998 al País Valencià, i l’últim any ha comptat amb la participació de 100.000 alumnes. Òmnium Cultural organitza el Premi Sambori Òmnium a Catalunya des del 2006 i l’últim curs ha comptat amb la participació de més de 46.000 alumnes.  Un total de 140.000 alumnes que el converteix en el premi literari escolar amb més participants d’Europa.

Moltes felicitats a la Yasmin i a tots els altres guanyadors de les altres escoles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>