Pla d’organització en el marc de la pandèmia per COVID19. Curs 21-22

El centres educatius de Catalunya hem d’elaborar un pla d’actuació i d’organització en el marc de la pandèmia pel curs 21-22 (espais, esglaonaments d’entrades i sortides, franges, utilització dels patis, extraescolars…). L’objectiu del pla és continuar l’aprenentatge al centre de manera presencial de tot l’alumnat amb la màxima normalitat possible seguint les instruccions sanitàries i garantint la funció de servei públic de l’educació. Aquest Pla d’actuació estableix les bases perquè el curs 2021-2022 es pugui dur a terme amb les màximes garanties, que busquen l’equilibri entre la protecció de la salut de les persones als centres educatius, la gestió correcta de la pandèmia i el dret de tots els infants i joves a una educació de qualitat.

En una societat amb grans incerteses, cal que l’escola pugui treballar amb la màxima normalitat possible. Cal donar continuïtat a l’aprenentatge aplicant les mesures sanitàries de protecció que siguin necessàries.

  • Malgrat la pandèmia, tots els infants i adolescents han de tenir accés a l’educació en condicions d’equitat.
  • L’aprenentatge als centres educatius ha de poder continuar amb la màxima normalitat, seguint les instruccions sanitàries i garantint la funció social de l’educació.
  • L’escola ha de ser un entorn segur, amb el risc mínim assumible.
  • A través de les mesures proposades, els centres educatius han d’estar en condicions de contribuir al control de l’epidèmia i a la ràpida identificació de casos i de contactes.

Per aquest motiu el consell escolar de l’Escola La Vila va aprovar el present Pla d’organització en el marc de la pandèmia per COVID19 del curs 21-22 el 9 de setembre de 2021. (clica per descarregar-te’l)

Podeu trobar més informació de les mesures sanitàries a les escoles en el Canal Salut del Departament de salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>