TokApp, l’aplicació de comunicació amb les famílies

Des del curs passat la comunicació família-escola es porta a terme a través del correu electrònic i a través d’una aplicació mòbil. La plataforma TokApp School. Aquesta aplicació permet rebre missatges il·limitats, justificar absències, realitzar pagaments, etc.

Convidem a que pares i mares que es descarreguin de forma gratuïta l’aplicació en els seus telèfons mòbils i a les seves tauletes.

Per aquest mitjà podran obtenir la informació immediata i a més, poder respondre quan el centre li sol·liciti.

Destacar que aquesta és una aplicació totalment gratuïta per a telèfons Android i iOS. La trobaran disponible tant a Play Store Store com a App Store.

Hauran de seguir els següents passos:

1- Entrar a la botiga App Store o Play Store.

2- Buscar l’aplicació TokApp School i descarregar-la.

3- Obrir l’aplicació, seleccionar el país de residència i validar el número de telèfon o el correu electrònic que ha facilitat en el centre a l’inici de curs.

4- Escriguin el nom d’usuari i contrasenya que vulguin utilitzar (si està ocupat, escullin un altre).

5- Esperin que el centre actualitzi la base de dades i detecti el seu registre.

Començaran a rebre comunicats. És essencial per tant, que les dades de registre, coincideixin amb les facilitades al centre.

Així mateix també pot obtenir informació de com descarregar l’aplicació i donar-se d’alta a través del següent enllaç: https://soporte.tokapp.com/

Per més informació: www.tokapp.com 

Us podeu descarregar la circular informativa aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>