Inventamos juegos!

Els nois i noies de 4t, durant les darreres setmanes, han estat creant i inventant jocs de taula per després poder-hi jugar amb els seus companys i companyes de curs.  

La proposta s’ha portat a terme dins de les sessions de llengua castellana. Els alumnes s’han ajuntat en petit grup, que és com a ells els hi agrada més treballar, i després de parlar molt i molt, imaginant, discutint i compartint un munt d’idees, situacions i personatges reals i fantàstics, finalment han posat fil a l’agulla i de mica en mica el joc ha anat agafant forma. 

Tots ells han hagut de posar en pràctica  un seguit de coneixements lingüístics per poder escriure de manera ordenada i precisa les normes del joc creat.  A continuació, han elaborat el tauler del joc, on han mostrat les seves habilitats més artístiques, creatives i també matemàtiques, per dibuixar i sobretot calcular bé el nombre i les dimensions de les caselles. 

Amb el tauler acabat i ben decorat, és el moment de presentar-lo als seus companys i companyes de classe, perquè s’engresquin a jugar-hi i siguin ells qui valorin finalment el treball fet per cada equip.

Cliqueu aquí si voleu veure una mostra d’imatges del procés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>