Extraescolars 2020-21

El proper 5 d’octubre comencen les activitats extraescolars. Tota la informació de les extraescolars la teniu a la web de l’ampa.
Ja disposeu de la graella de resultats de les inscripcions i del llistat d’alumnes admesos, en l’apartat d’extraescolars de la nostra pàgina web www.ampalavila.cat
També avui s’obre el termini de pagament que serà fins el 30 de setembre. SEMPRE AMB CODI DE BARRES i seguint les directrius que també estan penjades a la web. Reviseu les condicions per a poder fer el fraccionament.
També avui a les 21h i fins dijous a la mateixa hora, obrim inscripcions de nou, per aquells alumnes que han quedat fora d’alguna activitat, o que la activitat seleccionada no s’acabarà realitzant.
Us passem el link per tal que podeu accedir al formulari d’inscripcions de les activitats extraescolars.
ATENCIÓ!: El link només serà operatiu a partir del dimarts 15 a les 21h.  (qualsevol inscripció realitzada abans d’aquesta hora no serà validada)
És molt important que accediu a la pàgina web www.ampalavila.cat i, dins l’apartat d’extraescolars, reviseu tota la informació i normativa per les activitats d’aquest curs.
AMPA Escola La Vila Palamós

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>