Enquesta del temps de migdia educatiu al Baix Empordà


El Consell Comarcal del Baix Empordà forma part de l’Aliança Educació 360, una iniciativa educativa, social i política que promou connectar els aprenentatges que es donen en els diferents temps, espais i recursos de dins i fora dels centres educatius. L’Educació 360 impulsa el treball en xarxa de tots els agents educatius d’un mateix territori, amb l’objectiu de l’equitat i de generar més i millors oportunitats educatives.
Entre els reptes del curs 2020-2021 tenim el de revisar i ampliar els objectius educatius del temps del migdia, el que anomenem el menjador escolar, donat que cal renovar la licitació de les empreses que gestionen aquest servei als centres educatius públics de la nostra comarca.
Per això, des del Consell Comarcal impulsem un procés participatiu per millorar els objectius i les actuacions educatives del servei de menjador. On infants, famílies, docents, entitats i tècnics/ques municipals pugueu dir-hi la vostra, i acordem actuacions que millorin les oportunitats educatives del temps del migdia.
Ho fem amb el suport de l’Aliança Educació 360 i d’un Grup Motor, format per membres de la comunitat educativa de la comarca. Per respondre conjuntament a: com millorem la coordinació dels agents implicats al temps de migdia? Com procurem que els objectius educatius siguin compartits i complementaris en el temps lectiu i en el temps del migdia? Com capacitem als monitors i monitores per fer bé la seva tasca educativa? Com donem més protagonisme als propis nois i noies en les accions que promovem…?

Aquí trobareu la presentació base del projecte  https://cutt.ly/djknkQk

Així doncs, des del Consell Comarcal del Baix Empordà demanem la vostra col·laboració perquè les famílies usuàries del servei de menjador puguin respondre aquesta enquesta. Podeu respondre fins 5 de febrer de 2021. https://xarxaconsultors.typeform.com/to/vwYkfA0i

Àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal del Baix Empordà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>