Eleccions al Consell escolar

El consell escolar del centre és l’òrgan de participació de la comunitat escolar en el govern del centre. En el consell escolar hi ha representats tots els col·lectius que intervenen en la comunitat educativa: direcció, mestres, alumnat, pares i mares, personal d’administració i serveis, etc.

En els centres públics, la funció principal del consell escolar és participar en la presa de decisions en relació amb aquells temes importants per al funcionament i l’organització del centre: el projecte educatiu, la programació general, la gestió econòmica, etc. Els membres del consell escolar són elegits per un període de quatre anys i es renoven per meitats cada dos anys.

El curs escolar 2018-2019, el procés electoral s’inicia el 5 de novembre de 2018. Les eleccions del sector pares i mares són el dijous 29 de novembre de 8:30 a 17h. 

Resultats de les Eleccions al Consell Escolar d’avui dijous 29 de novembre de 2018.

Participació 147 vots emesos. 22’10% del cens. Total vots 146, vots en blanc 1

Marta Romero Buxeda 65 vots

Lídia Malagón Toro 63 vots

Mireia Martí Viñoles 58 vots

Katja Coloreu Webel  35 vots

Xavi Larumbe Iguzkiza 35 vots

Són proclamats nous representants del sector famílies al consell escolar de centre Marta Romero i Lídia Malagón. Felicitats !

Quin són els candidats/es a les eleccions del sector pares i mares

Tota la informació està penjada al tauler d’anuncis de l’escola.

Tota la informació a la circular informativa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>