El treball globalitzat a 4t

Els alumnes de 4t, aquest curs hem començat a realitzar treballs globalitzats, on a part de treballar medi, llengua i mates també aprenem a treballar en equip, a utilitzar diferents eines i recursos digitals i desenvolupem la nostra autonomia personal.

De moment hem fet dos treballs globalitzats, els dos ben diferents però xulíssims!

En el primer, vam aprendre a fer funcionar els chromebooks, ja que a partir de 4t és una eina que utilitzem sovint a l’aula.

  • Entrar al Gmail i escriure correus
  • Saber buscar informació al Google  
  • Crear documents i compartir-los
  • Fer anar el Google classroom

El segon treball que vam començar i que en aquests moments estem acabant és sobre l’aigua. És un tema molt més científic i per això apliquem el mètode: fem hipòtesis, realitzem experimentacions i a partir d’aquestes experimentacions obtenim uns resultats que ens serveixen per treure les nostres pròpies conclusions.

Ja ho veieu, ens estem convertint en uns veritables científics!!! Si cliqueu aquí veureu algunes imatges d’aquest treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>