Dissenyem una ruta virtual

Resultado de imagen de imagenes de la camara elecam 360

Reporters La Vila

Aquest curs, a la comunitat de grans, un dels espais d’aprenentatge és Dissenyem una ruta virtual. En aquest espai aprenem què és la realitat virtual i les diferències amb la realitat augmentada. L’objectiu de l’espai és anar per l’escola i fer una ruta virtual per conèixer el centre. Utilitzen dos mòbils, un cub augmentat merge cube, ulleres de realitat virtual i una càmera 360º.

Què és la realitat virtual ? la realitat  virtual és la representació de les coses a través de mitjans electrònics. Es duu a terme mitjançant una simulació per ordinador o mòbil que aconsegueix fer la sensació que allò representat és real i en la que sovint es pot interaccionar amb elements que envolten l’usuari. El terme realitat virtual va ser inventat per Jaron Lanier el 1989. Molts entorns de realitat virtual, són principalment experiències visuals, mostrades en una pantalla o mitjançant dispositius per visualitzar imatges en tres dimensions, ulleres espectroscòpiques, que poden incloure informació sensorial addicional, com ara les auditives (so) o la tàctil.

En aquest espai es treballa moltíssim. És molt recomanable.

Podeu veure un exemple de la feina amb les rutes que han dissenyat per ara: Ruta virtual per la comunitat de petits  Ruta virtual per l’edifici nou ( aules d’especialistes i despatxos)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>