11 de febrer. Dia d’ Internet segura

El Dia de la Internet Segura es celebra a més de 100 països de tot el món des de ja fa una desena d’anys, enguany amb el lema Junts per a un internet millor.

És un bon moment per treballar amb els alumnes alguns dels continguts que el Departament d’Educació posa a disposició dels centres educatius tant per a primària com a secundaria a través de la secció internet segura de la XTEC.

Al web Internet +Segura hi trobareu diferents vídeos i unitats didàctiques per treballar la ciberseguretat amb els alumnes tant de primària com de secundària.

El dia 11 de febrer trobareu els hashtags actius #SID2020 , #SaferInternetDay2020 , #SaferInternetDay i #femequip a les xarxes socials, a Catalunya també fem servir #diainternetsegura i #internetsegura2020. Us proposem que relateu aquelles accions de sensibilització que heu desenvolupat a l’aula o a tot el centre, a partir de les nostres unitats didàctiques o de creació pròpia. Ens agradaria que compartiu amb tota la comunitat educativa, tant nacional com internacional, les vostres activitats difonent-les en els vostres portals web, als blocs o a les xarxes socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>