Dia de la Internet Segura

El Dia de la Internet Segura 2021 se celebra el 9 de febrer. Com cada any, aquesta cita d’àmbit mundial té com a objectiu difondre una Internet millor, segura i respectuosa per a tothom.

Des del programa Internet Segura, un any més, fan un seguit de propostes que pretenen estendre els continguts de sensibilització i conscienciació entre tots els sectors de la societat. Arribar a tots els possibles públics és una fita que any rere any es marquen com a prioritària. 

Aquest 2021, i com a cloenda de les accions dutes a terme en el marc de la campanya #StopFrauDigital, el Dia de la Internet Segura girarà al voltant dels conceptes de frau digital, especialment orientats a nens i joves, però no exclusivament.  El programa també estrena un nou conte! Com tots els altres, serà un relat ideal perquè llegeixin els infants, però també els adults i poder-lo comentar en família.

Animeu-vos a participar d’aquesta jornada. La seguretat a la xarxa és molt important per als i les infants i joves.

Internet segura. Materials didàctics. Internet segura a l’xtec

Trobareu jocs i activitats d’Internet segura a www.edu365.cat/internetsegura/index.htm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>