Concurs Tísner de creació de jocs de llengua en Català

Els/les  alumnes de 6è hem participat en el 5è concurs Tísner de creació de jocs de llengua en Català. Hem presentat dos jocs, un per classe.

El  diumenge 2 de juny, a l’ Auditori de Barcelona, la Plataforma per la Llengua celebrarà l’ acte de lliurament dels premis de la 5a edició del Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català.

A partir de les 10.30 h, l’ Auditori obrirà portes per a poder visitar l’ exposició dels jocs que han participat en aquesta edició. A les 11.30 h s’iniciarà l’ acte de lliurament de premis.

Al ser un dia festiu, hi haurà una petita representació de l’escola per recollir els diplomes i, si s’escau, recollir els premis.  Ens agradaria que els alumnes també hi assistissin, acompanyats per les famílies.

Des de la organització ens demanen el nombre d’assistents per tal de reservar llocs . Les tutores ho hauríem de saber al llarg de la setmana, com a molt tard el divendres 17 de maig. Moltes gràcies,

Tutores de 6è.

Circular informativa

5a edició del Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>