Bona Festa Major !

Enguany el programa de la Festa Major de Palamós 2021, seguirà amb les recomanacions i oferirà un programa adaptat a les normes de seguretat sanitàries. Tal com ja es va fer l’any passat s’adapta el programa per tal de prevenir contagis per la Covid.

Des de les àrees de Cultura i de Joventut, amb la participació de la resta de serveis municipals implicats, s’ha treballat en la proposta d’actes que permetin la realització d’esdeveniments culturals, lúdics i festius en espais a l’aire lliure, amb un aforament limitat i garantint totes les mesures de seguretat sanitària.

Aquest any la Festa Major afegeix una nova ubicació, el nou ESPAI FESTA a la plaça Josep Sarquella. Però també amb activitats al passeig, a l’Arbreda, al Teatre, a Galeries Carme, entre d’altres.
A partie del dilluns 7 de juny a les 9h podreu agafar les entrades a través del portal web de:www.lagorga.cat
Un any més es descarten els balls o les activitats multitudinàries, com les tradicionals “Barraques” que tenen lloc a la platja Gran.

També podeu consultar el programa: https://visitpalamos.cat/wp-content/uploads/2021/06/PROGRAMA_Festa_Major_2021.pdf

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>