Beques menjador durant el confinament

Amb l’objectiu de garantir als menors beneficiaris de beques de menjador durant el temps que els centres educatius romanguin tancats com a mesura per a la prevenció i el control de la infecció pel SASTS-CoV-2 s’estableixen unes targetes moneder.

Divendres 27 de març de 10 a 13 h a la nau dels 50 metres, l’Ajuntament de Palamós repartirà les targetes moneder a les famílies que tenen beca de menjador.

S’habilitaran targetes de prepagament per a les famílies Les targetes de prepagament estaran carregades amb l’import de 4€/dia/infant per als beneficiaris d’ajuts individuals de menjador, corresponents a un àpat per cada dia lectiu que romanguin tancats els centres educatius, amb una càrrega inicial de 40 euros. També 2/4€/dia/infant per usuaris/es de Serveis Socials corresponent a la resta d’àpats del dia.

Les targetes moneder es lliuraran a través de l’ Ajuntament de Palamós o el Consell Comarcal del Baix Empordà, els quals, d’acord amb l’article 8 del Reial Decret Llei 7/2020, de 12 de març, organitzaran els sistemes de lliurament de les targetes i garantiran el registre de cada targeta lliurada.

L’ús de les targetes és exclusivament per a compres en qualsevol establiment d’alimentació amb terminal TPV. No hi ha un import màxim temporal de despesa, més enllà del saldo màxim amb el què han estat carregades. Les targetes tenen un període de caducitat d’un any.

Aquesta mesura tindrà efecte fins que el Departament de Salut suspengui les mesures preventives extraordinàries adoptades en el marc de l’activació del Pla d’Actuació del PROCICAT per malalties emergents en motiu de l’impacte del COVID-19.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>