12è Mercat de la joguina solidària

La Taula Palamós Solidari ha convidat a l’escola a participar en el projecte que durà a terme aquesta campanya de Nadal.
Tots tenim a casa joguines en bon estat i que els nostres fills ja no utilitzen. Aquestes joguines poden tenir una nova vida en mans d’altres infants sempre i quan estiguin en bon estat.
Es muntarà un mercat solidari de jocs i joguines. Pensem que és un projecte amb dos aspectes: en primer lloc, ens ajuda a educar als nostres infants fent-los conscients del valor de les coses, de les necessitats de la gent que tenim al nostre entorn, de la importància de reutilitzar i reciclar…; i en segon lloc, dóna l’oportunitat a moltes famílies de poder oferir joguines als seus infants sense necessitat de fer front a grans despeses. Els beneficis obtinguts en la campanya d’aquest any aniran destinats a la “Guardería El Almendro” de la República Dominicana, un projecte que va néixer i créixer, gracies a l’esforç de famílies de la nostra vila compromeses amb la lluita contra les desigualtats socials i que actualment ja atén a 300 infants d’un dels barris més empobrits de la República Dominicana.

La recollida de joguines es farà del dilluns 26 de novembre al dilluns 10 de desembre a classe a les hores d’entrada. Cal que les joguines estiguin revisades i en bon estat. Les joguines en mal estat no podran ser utilitzades per a la finalitat del projecte.

El mercat solidari de joguines serà els dissabtes 15 i 22 de desembre a la Plaça de la Roda (al costat del Carrer Major) durant tot el dia.

En cas de mal temps el mercat es trobarà situat al local del Punt Jove, al carrer Santa Marta, 6, davant del pàrquing de la Cooperativa.

Esperem que trobeu interessant i engrescador aquest projecte i vulgueu col•laborar-hi.

Descarrega’t la circular del Mercat de Joguina solidària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>