Visitem la fàbrica de la xocolata Simon Coll i les caves Blancher

Avui, 8 de març del 2018 els nens i nenes de tercer hem anat a visitar la fàbrica de xocolata de Simon Coll i les caves Blancher.

En entrar a la fàbrica, ens ha vingut la flaire de la xocolata i quina bona olor!

Hem vist un vídeo on ens explicava la història de la família Simon Coll i com van començar a treballar la xocolata. Després, ens han ensenyat les diferents màquines que fan servir i, per últim van, hem fet un joc amb els diferents ingredients que es necessiten per fer la xocolata. Ha estat molt divertit!

També hem tastat els tres tipus de xocolata, la negra, blanca i amb llet i ens han donat com a regal un paraigües de xocolata.

També hem visitat les caves Blancher i on hem pogut observar com estaven les ampolles ben posades al celler i que el lloc era fosc, tranquil i la temperatura ideal per a les ampolles.

El remogut en els pupitres es fa de manera manual durant aproximadament tres setmanes, aplicant diàriament un moviment de rotació i elevació a cada ampolla, per tal que els sediments vagin reposant sobre el tap i això en faciliti la seva posterior extracció.

Per a extreure els sediments, utilitzen les millores i més innovadores tècniques de desgorjament i finalment, tapen les ampolles amb el típic tap de suro i s’etiqueten per a ser comercialitzades.

Finalment, hem dinat i jugat en un parc molt “xuli” on hi havia un gronxador i molt de terreny per jugar.

Els nens i nenes de tercer


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>