XERRADA SOBRE EL CIBERBULLYNG. INTERNET SEGURA.

Benvolgudes famílies,

Ens ha arribat a l’escola informació sobre una xerrada organitzada pels Mossos d’Esquadre que aborda temes tan importants com el ciberbullyng.

Aquesta xerrada s’emmarca dins el Pla d’Acció Internet Segura per a la protecció del menor.  En aquesta sessió es presentarà el projecte ‘Internet Segura:  de tu a tu’ i s’abordaran les principals problemàtiques amb que es poden trobar els nens/es i adolescents per tal que puguem estar informats.

Pensem que es tracta d’una xerrada d’alt interès en el nostre entorn i que pot ser de gran ajut a l’hora d’actuar i prendre decisions comuns.

La xerrada es durà a terme el dimarts, 15 de març a les 19 hores a la Biblioteca Martí Roselló i Lloveras.

Pensem que es tracta d’una xerrada interessant per assistir també aquelles famílies que els nens encara no han entrat en el món dels dispositius mòbils per tal d’informar-nos sobre situacions, riscs i maneres d’actuar el més adequades possibles en la mida que els fills/es vagin creixen.

Equip Directiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>