Per què les estrelles només es veuen de nit?

 

A P5 TENIM UNA GRAN MISSIÓ!

Explorar el Sistema Solar i recopilar tota la informació possible. Pugem a la nostra nau espacial imaginària…   5, 4, 3 ,2 ,1     Brrrmmm!!!

Ja a l’espai, veiem el Sol que és el centre del Sistema Solar i anem fent parades en els diferents planetes per prendre nota de les dades més importants. Parem molta atenció i, a més a més, veiem que n’hi ha milions d’estrelles!

De tornada a la Terra, organitzem tota la informació: fem targetes amb les característiques més importants del Sol i dels planetes, escrivim el vocabulari, juguem amb el minimon, comptem per fer curses a l’espai, modelem els elements propis de l’espai amb plastilina, descobrim les constel.lacions i creem la nostra pròpia constel·lació, … Ens aproximem al final de la nostra missió. L’experiment a la sala fosca ens ajuda a descobrir  perquè les estrelles només es veuen a la nit!!!

Ha estat un viatge espacial ple d’aventures i descobertes.

Els nostres petits astronautes han aconseguit donar resposta a la pregunta del projecte.

Cliqueu la imatge per veure les fotos.

                 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>