II Concurs de Maridatge del Daiquiri

Abans-d’ahir, al terrat de l’hotel BPM, va tenir lloc el II Concurs Daiquiri & Tapa, organitzat per l’Escola d’Hostaleria de Lloret de Mar, Amargura Cultura i la Secció de Promoció Econòmica, Comerç i SOM de l’Ajuntament de Lloret de… Llegeix més»

Sortides pedagògiques del batx. tecnològic

El mes passat, l’alumnat de primer i segon de batxillerat tecnològic va realitzar dues sortides de caràcter pedagògic: una visita a dues empreses (Tecnic i AgriEnergia) i a la UdG per assistir a diferents tallers sobre l’electricitat, resistència de materials, termoelectricitat i sistemes de control. A més,… Llegeix més»

Expressió Artística i Corporal contra l’assetjament

Avui, en el Dia Internacional Contra l’Assetjament Escolar, l’alumnat de tercer d’ESO de l’optativa d’Expressió Artística i Corporal ha donat vida a una iniciativa molt especial: amb creativitat i valentia, han escrit i escenificat diverses situacions típiques de l’assetjament escolar que poden succeir dins les… Llegeix més»

Finalistes de novel·la

Dues novel·les d’alumnes de 1r de batxillerat del Coll i Rodés han estat seleccionades com a finalistes del concurs Amic-Ficcions.

Els nominats són Daniel Delgado, amb la novel·la “L’últim faraó” i Naiala Sánchez i María Fernández, amb la novel·la “Intent fallit”. El lliurament de… Llegeix més»

Timbre musical contra l’assetjament escolar (programació 120)

Aquesta setmana, el timbre dels canvis d’hora, el programen el Departament d’Orientació i la Comissió de Convivència del nostre institut. Temàticament, es relaciona amb el fet que el pròxim dijous, 2 de maig, es commemora el Dia Internacional contra l’Assetjament Escolar. L’assetjament afecta milions d’infants… Llegeix més»

El logo de Naia González guanya el concurs BREAKERS

Aquest matí, a l’hora d’esbarjo, la directora del nostre centre, Luisa Peralta, ha fet l’entrega del diploma que acredita com a guanyadora del concurs de logotips per a la marca BREAKERS a l’alumna Naia González, de 2n de batxillerat artístic. Així mateix, les alumnes del CFGM de Forneria, Pastisseria… Llegeix més»