Activitats de tutoria a 4t d’ESO

Durant el primer trimestre de curs els alumnes de 4t han tingut diverses xerrades a l’hora de tutoria, amb l’objectiu comú d’ajudar els alumnes a créixer com a persona i com a membre actiu d’una societat cada cop més global.
Una de les primeres xerrades va… Llegeix més»

L’Impossible joc de la parella

El passat dijous 1 de febrer (3r B i 3r C) i el dimecres 7 de febrer (3rD, 3rA i 3rE), l’alumnat de 3r d’ESO va participar en un taller sobre Violència de gènere, organitzat per l’associació Identitats. L’activitat, coneguda com a L’Impossible joc de… Llegeix més»

Sigues tu a 1r d’ESO

Els alumnes de 1r d’ESO han realitzat la 1a sessió del Programa “Sigues tu” que  s’engloba dins el marc del Pla d’Acció Tutorial. El programa contribueix específicament a desenvolupar la competència social i ciutadana i d’autonomia i iniciativa personal.
Sigues tu és un programa desenvolupat per… Llegeix més»

Xerrada escola-empresa

El dimecres 24 de Gener els alumnes de 1r de Batxillerat i els alumnes de 4t ESO de l’optativa d’Economia van poder participar de les xerrades Escola-Empresa  que ofereix la Fundació FemCat.L’empresari convidat en aquesta ocasió va ser el Sr. Joan Agustí de l’empresa ”… Llegeix més»

TREBALL DE LA RELAXACIÓ A EDUCACIÓ FÍSICA

Malgrat el que diuen els tòpics, l’assignatura d’educació física és molt més global que practicar diferents esports. Aquests trimestre els alumnes de 2n d’ESO treballaran de manera vivencial la relaxació i la respiració.
L’aprenentatge de tècniques de relaxació els ajudarà a conèixer més el seu propi… Llegeix més»