L’Institut Joan Brudieu signa el primer conveni de subvenció en un projecte ERASMUS + Formació Professional per a pràctiques en empreses

L’Institut Joan  Brudieu participa en el primer projecte europeu, ERASMUS + de Formació Professional (EUROINVOC 2016), coordinat i liderat pels professors de cicles formatius de SMX-GAD juntament amb l’institut Istruzione Superiore Statale Des Ambrois, d’Oulx (Itàlia). El Marc Santiago, l’Abraham Castiñeiras i el Tomàs Boetto han estat els tres alumnes de grau mitjà de SMX-GAD seleccionats per participar en el projecte Erasmus + VET (Vocational and Eduactional Training) de Formació Professional. Aquests alumnes tenen l’oportunitat d’anar a fer les pràctiques del mòdul de Formació en Centres de Treball a Oulx (Torino) sota l’ajut econòmic del Programa ERASMUS +. Marxaran acompanyats de dos professors el dissabte 4 de març i estaran a Oulx fins el dia 3 d’abril treballant a l’empresa Regali & Cadeaux, propera a la mateixa localitat. Dins del mateix període però, sota el marc del PIC Estudis del Departament d’Ensenyament, es desplaçaran a finals de mes un grup de 7 alumnes i dos professors per a poder fer una estada curta d’estudis durant una setmana a l’institut Istruzione Superiore Statale Des Ambrois, d’Oulx (Torino).

Gràcies al nostre esforç i dedicació, hem pogut fer possible la mobilitat d’aquest estudiants i, per tant, estem orgullosos de poder-los oferir una experiència tant a nivell professional com a nivell personal que de ben segur recordaran. Aquest curs estem també preparant noves mobilitats pels nostres alumnes de cicles, tant de grau mitjà com de superior. Ja us mantindrem informats.

Fotos