2n any consecutiu que l’escola rep el Resultado de imagen de sello calidad europeo etwinning

Segell de Qualitat Nacional i el Segell de Qualitat Europeu eTwinning!

 

Taller de l’oli 1r i 2n

El dilluns 20 de novembre vam anar d’excursió a la casa de colònies L’Estol (Guardiola de Font-Rubi). Vem visitar un molí d’oli on ens van explicar el procés d’elaboració d’oli, vem observar i escoltar explicacions sobre les  oliveres i  les olives, com es conreen, com … Llegeix més»

Palau de la Música 4tA/B

Una de les activitats que s’emmarquen dins la celebració de Santa Cecília al llarg del mes de novembre ha estat l’assistència dels alumnes de 4tA i 4tB al Palau de la Música de Barcelona a veure l’audició musical Cobla 2.0, ha esta un matí molt emocionant… Llegeix més»

Visitem el Zoo – P5A i B

Dofins i pingüins hem anat al zoo!

Hem pogut observar de ben aprop l’animal que denomina la nostra classe i ens han explicat un munt de curiositats!

P5A i B van fer panellets

Els alumnes de P5A i B van fer panellets! Mireu com els han fet

Andy Warhol a 3r

Aquest trimestre estem treballant des de l’àrea de plàstica, el pintor Andy Warhol. Aprofitant la tardor, realitzem treballs aplicant l’estil pop art d’aquest pintor estatunidenc. Warhol va utilitzar mitjans diferents per crear les seves obres, com el dibuix a mà, la pintura, el gravat, la… Llegeix més»

Activitats + Salut 2017

Durant aquest mes de novembre, tots els grups de l’escola faran activitats relacionades amb la prevenció i educació en la salut, recolzades per la Regidora de Salut i Educació juntament amb la col·laboració de l’ABS de Sant Just i altres professionals de salut.
Aquí teniu la… Llegeix més»

El microscopi a 6è

Els i les alumnes de 6è han treballat el microscopi: les seves parts, com funciona… Després han fet una pràctica amb ell a partir de l’observació de diferents cèl·lules.
Cliqueu a la fotografia per veure com ho han treballat

 
 

Internet Segura – 5è i 6è

La darrera setmana un Mossos d’Esquadra va venir a la nostra escola a fer unes xerrades d’Internet Segura els i les alumnes de 5è i 6è.
Els objectius d’aquestes xerrades són:

  • Informar sobre els perills de navegar per Internet.
  • Explicar els avantatges i desavantatges que pot tenir navegar per… Llegeix més»

Visita al ZOO P4A/B

ELS NENS I NENES DE LA CLASSE DELS ELEFANTS I DE LA CLASSE DE LES GIRAFES HEM ANAT AL ZOO PER TREBALLAR L’ANIMAL DE LA CLASSE.

HEM DESCOBERT MOLTES COSES I ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ.

2n i 3r – La Fageda d’en Jordà

El dimarts 17 d’octubre els alumnes de 2n i 3r van anar a la Fageda d’en Jordà. Van fer un itinerari a peu per la Fageda i van fer una visita guiada per la fàbrica de iogurts “La Fageda”, on van veure tot el procés de fabricació de iogurts, des de la granja fins a obtenir el iogurt final (les vaques en producció, la sala de pre-part, la sala de munyida, els vedells i el procés de transformar la llet en un aliment elaborat, el iogurt).