Benvinguts i benvingudes al nou curs escolar


El dimarts 12 de setembre inaugurarem el curs escolar 2017-2018 iniciant les classes amb el nostre horari habitual : de 9:00h a 12:30h i de 15:00h a 16:30h, a excepció de l’alumnat de P3 que durant els dies 12, 13 i 14 de setembre realitzaran el procés d’adaptació a l’escola.

Els serveis d’acollida matinal i menjador funcionaran també des del primer dia de curs.

BON ESTIU, BONES VACANCES, BONES LECTURES!

summer_reading

Doncs sí, diuen que tot s’acaba… i així és: un any més, acabem el curs!

Us volem desitjar que tingueu unes bones vacances d’estiu, i des de la comissió de biblioteca de l’escola us deixem unes propostes de lectures per explicar, compartir, jugar i gaudir amb els vostres fills i filles. A més, recordeu que podeu consultar al bloc les recomanacions que els nostres alumnes han fet per nivells.,

JUNY, TEMPORADA DE TEATRE

Durant aquesta última setmana de juny s’han representat a l’escola les obres de teatre que han preparat els alumnes de cinquè amb molt d’esforç i il·lusió al llarg de tot el curs.
El teatre és una activitat que ens ajuda a millorar l’expressió oral dels nostres… Llegeix més»

Va de tecnologia…


Implementació de les noves tecnologies a la nostra escola
Bee-Bot és un robot amb forma d’abella que permet que els/les nostres alumnes programin moviments simples mitjançant set tecles. Amb aquesta eina didàctica, els nens/es aprenen programant els moviments del robot d’una forma fàcil i… Llegeix més»

Va de música…

El dia 5 de maig, amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, les nens i els nens de primer curs vam participar a l’activitat Dansem junts.

 
Van ser 11 escoles de Viladecans i Gavà les participants en aquesta activitat que té com a… Llegeix més»