PRIMERES OLIMPÍADES DE L’INSTITUT TORRENT DELS ALOUS

Els dies 15 i 16 de juny vam poder per fi celebrar les primeres Olimpíades del Torrent dels Alous. Com potser recordeu, aquesta activitat es va haver de cancel·lar l’any passat per la situació de tancament de centres per la pandèmia del COVID-19.

Amb aquestes jornades d’enguany s’ha posat de manifest la importància de l’activitat física i l’esport en la nostra societat actual i com a partir de la pràctica esportiva es poden treballar valors personals i socials com són la cooperació, la superació i el respecte.

Els nois i noies de primer, segon i tercer d’ESO, van participar en diferents activitats esportives al llarg de les dues jornades, en les quals, a partir del seu treball i implicació, aconseguien sumar punts per al seu grup classe. D’aquesta forma, al final de les dues jornades, les tres tutories amb la millor puntuació van aconseguir pujar al pòdium olímpic, per rebre les respectives medalles de bronze, argent i or.

Cal destacar la gran implicació que va tenir tot l’alumnat al llarg de les Olimpíades, així com la seva gran participació en les diferents activitats, on van demostrar el seu entusiasme i esforç en tot moment, gaudint amb el que fan durant el transcurs de l’activitat.

Us deixem amb un vídeo perquè pogueu veure com va anar aquesta experiència!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>