HIVERNACLES

Al llarg d’aquest curs l’alumnat de 3r d’ESO ha estat construint petits hivernacles per a l’estudi del creixement de les plantes dins i fora d’aquests des del projecte STEAM (acrònim anglès que fa referència a ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques).

Durant el primer trimestre van construir les estructures que servirien d’hivernacle; al segon trimestre van plantar enciams, bledes i pastanagues; durant el segon i tercer trimestre es van regant les plantes de manera regular i se n’estan prenent mesures; i al tercer trimestre s’analitzaran les dades per a poder extreure’n conclusions.

És un projecte que s’està duent a terme coordinadament des de les matèries de ciències, tecnologia i matemàtiques amb l’objectiu d’ajudar a l’alumnat a desenvolupar algunes de les competències bàsiques i relacionar coneixements d’àmbits diferents.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>