CLOENDA DEL PROGRAMA DE VOLUNTARIAT LECXIT

Aquesta tarda ha tingut lloc a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí la cloenda de l’edició d’enguany del programa LECXIT (Lectura per a l’Èxit Educatiu) en què participen una cinquena dels nostres alumnes de 3r de l’ESO. L’acte de reconeixement per l’activitat conjunta de lectura que alumnes i voluntaris inscrits al programa han realitzat durant una hora setmanal al llag de tot el curs ha transcorregut amb signes d’alegria, simpatia i bon humor, i amb el repartiment dels diplomes acreditatius per part dels organitzadors de l’activitat a la biblioteca municipal de Rubí. A l’acte ha assistit la Coordinadora de Llengua, Interculturalitat i Cohesió Social del nostre institut, la Rocío Ávila, i la nostra directora, Anna Malonda.

Esperem que el curs vinent altres voluntaris s’afegeixen a la bona causa de compartir lectures amb els nens més petits de la nostra ciutat.

Enhorabona per la feina feta!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>